Stockholms Moskén uppskattar din hjälp!

Vid bidrag till Stockholms moské hjälper du att säkerställa den dagliga driften av Moskén som är öppen för alla människor, varje dag, året runt. Moskén har även anställda som finns för att hjälpa besökarna samt heltids imamer, som är tillgängliga för att hjälpa individer som behöver vägledning och få svar på sina funderingar. Dawah (Islamisk verksamhet) och uppsökande program för muslimer och icke-muslimer samt gemenskapens sociala initiativ är ett stort arbete som moskén bedriver. För närvarande, är driftskostnaden för moskén mycket krävande och utmanande. Denna kostnad måste återspegla förståndiga och budgeterade utgifter för underhåll, förvaltning och genomförande av olika islamiska program och aktiviteter. Det enda du behöver göra är att bry dig och veta att utgifter i Allah sak aldrig minskar din förmögenhet, tvärtom den ökar både i belöning och rikedom. Det är enkelt att titta förbi detta och inte tänka på det. Men det är mer välsignat att läsa detta, ha din tillit till Allah och vara en del av förändringen. För varje donation är som ett frö som du kan se blomma till ett träd som kommer skydda och forma både våran och våra barns framtid. Vi både tackar och ser fram emot ditt generösa bidrag till Stockholms Moskén!

Du kan bidra till moskén genom att tex:

Swish

Du kan bidra till Stockholms Moské genom att swisha till 123 166 9597.

Bankgiro:

Du kan lämna ditt bidrag till moskén genom att skicka det till moskéns bankkonto, glöm inte att markera ditt bidrag med ordet “Gåva” så att den hamnar i rätt kategori. Moskéns bankuppgifter är:

Nordea

  • PlusGiro (PG): 64 67 75-7
  • Bankkontonummer: 9960 2606467757
  • IBAN: SE62 9500 0099 6026 0646 7757
  • BIC-kod (SWIFT-adress): NDEASESS

Direkt i moskén:

Du kan direkt i moskén lämna ditt bidrag. På plats finns både automatmaskin och insamlingslådor som du kan lämna ditt bidrag i.